för matentusiasten

På våra toppdestinationer Helsingfors, Tallin och Riga finns det gott om restauranger för matentusiasten. Det nya nordiska köket, "ny nordisk mat", har blivit populärt på restaurangerna i Helsingfors. Säsongsbetonade, ekologiska och enkla råvaror av god kvalité är ett återkommande inslag på några av Helsingfors bästa restauranger. Även Riga och Tallinn är spännande destinationer för finsmakaren.  

Läs mer om Rigas restaurangutbud »
Läs mer om Tallinns restaurangutbud »
Läs mer om Helsingfors restaurangutbud »

 

 

Upplev nyheterna fastlane och coffee & co

Ombord på Silja Serenade kan du njuta av doften av färskt, nybryggt kaffe och stilla sötsuget med nybakat på urbana Coffee & CO. Perfekt beläget mitt på Promenden. En annan nyhet i matväg är restaurangen Fastlane. Här serveras läckra hamburgare och fräscha sallader, såväl på dagen som sent på kvällen.    

Läs mer om de nya kafé- och restaurangkoncepten här »

champagne- OCH VINKRYSSNINGar 2016

På grund av det stora intresset för vinkryssningar anordnar Tallink & Silja Line två stycken kryssningar med mat- och vintema under 2016. Startskottet går i maj med en lyxig champagnekryssning och under hösten går den omåttligt populära mat- och vinkryssning av stapeln. 

Läs mer om våra champagne och vinkryssningar »

Ett rikt restaurangutbud

Smakupplevelserna är många ombord våra fartyg. Det finns flertalet restauranger som garanterat stillar alla smaklökar. Hos oss kan du frossa i havets läckerheter, njuta av exklusiva specialmenyer och gå loss på buffén som bjuder på en trendigare och modernare tolkning av gamla favoriter. 

Läs mer om vårt rika mat- och dryckesutbud här»