GalaJul

Galaxy

 

Underholdning

 • Måns Zelmerlöw

  17.11

  Gikk du glipp av Måns Zelmerlöw i år? Heldigvis finnes det flere GalaJul-cruise med andre gode artister.

   

  Lyssna
   

 • Markoolio

  18.11

  Fikk du ikke med Markoolio i år? Heldigvis finnes det flere GalaJul-cruise med andre gode artister.

   

  Lyssna
   

 • Patrik Isaksson

  23.11

  Patrik Isaksson slog igenom 1999 med låten ”Du får göra som du vill”. Senaste singeln ”Alla kan göra nåt” som Patrik skrev tillsammans med Mauro Scoco. Nu är det fyra år sedan Patrik Isaksson senast släppte sitt senaste fullängdsalbum. Men till vintern är det dags igen!

   

  Lyssna
   

 • Kaliffa

  24.11

  Hoffmaestro-medlemmen Kaliffa Karlsson har under de senaste åren gjort stort avtryck på den svenska hiphop- och reggaescenen. Utöver Hoffmaestro har många hört honom i refrängerna på Näääk & Nimos hitsinglar ”Gungar fram” och ”Lyckliga gatan”. I november 2016 släppte Kaliffa sitt första soloalbum Kalibreraren och under 2017 turnerar han för fullt runt om i landet.

   

  Lyssna
   

 • Hoffmaestro

  25.11

  Genom flitigt turnérande har Hoffmaestro cementerat sin position som ett av landets bästa liveband. Superhiten "Highway man" från 2008 har över 40 miljoner streams på Spotify. 2013 släpptes singeln "Dreams"  från den 6 spåriga EPn "City Hut Sessions pt.1". Under de senaste sju åren har Hoffmaestro varit ett av de mest flitigaste banden, med en liveact som presenterar en unik kombination av disciplin och kaos. Alla som upplevt bandet kan intyga att Hoffmaestro är en ren naturkraft på scen.

   

  Lyssna
   

 • Cotton Eye Joe

  Cotton Eye Joe

  30.11

  Annika Ljungberg och Jens Sylsjö bildade tillsammans bandet C E J - Cotton Eye Joe och presenterade "Cotton Eye Joe show". Bandet deltog med framgång i Melodifestivalen 2006 med låten "Mama, take me home". Låten sålde guld på 3 veckor med en topplacering på försäljningslistan. Följande sommar slår bandet publikrekord efter publikrekord på sin resa genom Sverige.

   

   

 • Linda Bengtzing

  1.12

  Melodifestivalen har följt Linda Bengtzing genom hela karriären. Genomslaget kom i 2005 års upplaga med låten ”Alla Flickor”, som slutade på en nionde plats. I år var det sjätte gången som Linda var med och förgyllde svenska folkets lördagar med bidraget ”Killer Girl”.

   

  Lyssna
   

 • Oscar Zia

  Oscar Zia

  2.12

  Han tycks vara fast besluten att göra det mesta tidigare än sina förebilder, den gänglige ynglingen från Svedala…Redan som 17- åring hade Oscar Zia hunnit medverka i X-Factor (2012), Melodifestivalen (2013), Let’s Dance (2013), för att vara tillbaka i Melodifestivalen 2014 som soloartist – följt av att under sommaren 2014 få möjligheten att checka in på en av sommarens populäraste musikscener, Diggiloo.

   

  Lyssna
   

 • Da Buzz

  7.12

  Da Buzz - den svenska popgruppen som slog igenom år 2000 med dunder och brak har idag otaliga hits i bagaget! Bandet kan leverera en hitkavalkad som få andra klarar av. Vem har inte hört och sjungit med till "Do You Want Me", "Alive" och "Dangerous".

   

  Lyssna
   

 • Robin Bengtsson

  8.12

  Vinnaren i årets Melodifestival 2017! Robin klev in i musikbranschen redan som 17-åring. Han har genom åren skrivit och släppt flera singlar och hans musik har idag streamats över 37 000 000 gånger på Spotify och spelats över 20 000 gånger på radio. Robin har haft ett fantastiskt år och turnerande fortsätter runt om i Sverige. Artisteri, musik och underhållning av högsta klass.

   

 • Blacknuss Allstars

  9.12

  Blacknuss bildades som en klubb på Fasching i Stockholm under tidigt 90-tal under ledning av Martin Jonsson och har under åren samarbetat med Robyn, Titiyo, Lisa Nilsson, Christian Falk för att nämna några. Kollektivet Blacknuss har gjort sig kända för låtar som “Dinah”, “Last night a DJ saved my life”, ”Thinking of you” m fl.

   

   

 • Hasse Andersson

  14.12

  I ungdomen var Hasse Andersson den stora rockstjärnan hemma i Östra Ljungby. Under artistnamnet Rock-Olle for han runt i bygdegårdarna med pappas radio som förstärkare till den fräcka gitarr-plankan och sjöng rock ‘n’ roll. Många är senare har flertalet av Hasses sånger blivit stora hits och allra mest efterfrågad är givetvis ”Änglahund”. Under våren 2017 debuterade han som en av tre programledare i Melodifestivalen.

   

  Lyssna
   

 • Just D

  15.12

  Efter 20 år i tystnad var Just D år 2015 tillbaka med ett nytt album, ”Den felande länken”. De tre gringosarna Gurra G, Peddapeddd och Doktor C samlades åter för att lyfta de svenska scenerna med en katalog av hiphophits som sträcker över fyra decennier. Trion var förfest åt en hel generation med låtar som "Vart tog den lilla söta flickan vägen" och "Relalalaxa". Men det är först live det verkligen händer! Alla kan va’ lugna, ingen går säker.

   

 • Wiktoria

  Wiktoria

  16.12

  Oavsett om det är hennes orubbliga leende eller den polerade stämman har Wiktoria redan visat sig vara ett enormt Svenskt pop-löfte. Efter succén i Melodifestivalen med smittsamma debutsingel ”Save Me” lovar framtiden ett enormt erkännande för denna nya Svenska popprinsessa.

   

  Lyssna