KRYSSA MED GALAXY I A-PREMIUMHYTT

FR 350:- PER PERSON

Boka din Galaxyresa + A-premiumhytt. Inkl: Hytt med dubbelsäng, fönster, specialfrukost, drinkkupong för mousserande vin. Du kan resa ända fram till 25.11. Begränsat antal platser. Njut av saltstänkt havsluft, värmeslag på dansgolvet, badgaranti i poolen och bekvämt boende. Passa på att gotta dig åt livet ombord i höst.

Endast bokningsbart online, gäller dagligen tom 25.11 2014
Gäller del i A-premiumhytt. Begränsat antal plaster

Uppge bokningskod GALAXY EXTRA i onlinebokningen. 

Saltstänkta äventyr för hela familjen

På Galaxy är det full fart, med Kidz Club, bollhav och annat kul. Koppla av med rolig shopping, god mat och något gott att dricka ute på däck mellan aktiviteterna. Du kan också kombinera barnens favorit Muminvärlden utanför Åbo med en övernattning på Nådendals Spa. Plask och lek i poolen, sköna spabehandlingar, välsmakande mat och vacker natur. Umgås och ha kul tillsammans med din familj i sommar.

Läs mer »

Härliga shoppingnyheter till havspriser

Nya Fashion Street, laddat med mode för dam, herr och barn. Gifts and Toys, ny butik med leksaker och fina souvenirer. Taxfree Supermarket har ett brett urval av godis och Östersjöns bästa vinsortiment. Här finns också starkare drycker och andra produkter. Kvalitetsmärken inom parfym, hudvård och kosmetik finns i parfymshopen strax intill. Upptäck dina favoriter - allt till bästa havspriser.

Läs mer »